Boerenkool

Gister hebben we de eerste boerenkool gegeten, lekker! Ik had van twee personen, los van elkaar, gehoord dat ik eerst de boerenkool in de vriezer moest doen voordat ik het ging koken. Anders zou de kool niet gaar te krijgen zijn. Dit advies heb ik dan ook opgevolgd. Inderdaad, toen de boerenkool uit de vriezer kwam en eenmaal ontdooid was was het aanzienlijk zachter van structuur dan ervoor. Ik heb een lekker stamppotje gemaakt met aardappels van eigen tuin.  Leuk om te merken dat ik eigenlijk geen groente meer koop; alleen nog maar paprika’s en champignons. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s